divendres, 11 d’abril de 2008

Manifestació 25 d´Abril a Alacant


Un any més el valencianisme commemora el 25 d'abril, dia per les llibertats nacionals del poble valencià. Així, dissabte 26 d'abril, i en esta ocasió a Alacant, tindrà lloc la tradicional manifestació per reivindicar la nostra llibertat com a poble. En acabar la manifestació tindrà lloc un gran concert a la platja del Postiguet.

Per afavorir una afluència massiva el BLOC JOVE, en col·laoració amb ACPV, estan organitzant diversos autocars per participar de les activitats programades a Alacant. Així, per només 10€ (5€ bus+5€ entrada concert) les persones que ho desitgen poden acompanyar-nos en el nostre viatge cap a les comarques del sud del País Valencià.

Us proposem diversos punts d'eixida per acompanyar-nos.

  • CASTELLÓ
  • SAGUNT
  • GANDIA
  • CIUTAT DE VALÈNCIA

Per a reservar la vostra plaça.... heu de fer un ingrés de 10€ al nostre compte de Bancaixa: 2077 0075 10 1100925442.

I enviar-nos un correu a info@blocjove.orgAquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la indicant-nos:

  • Data i hora d'ingrés en el compte (conserveu resguard)
  • Nom i cognoms.
  • Edat.
  • Correu-e i telèfon de contacte
  • Localitat des d'on voleu viatjar.

Feu-ho abans del 18 d'abril!!!!!

En breu rebreu la confirmació de la vostra plaça i les indicacions per al viatge.

Este viatge està obert a la participació tant de la militància del BLOC JOVE com de totes aquelles persones simpatitzants i amigues de la nostra organització. Animeu-vos i participeu d'una jornada històrica per a les comarques del sud del nostre país a favor de la llibertat del poble valencià.


Un año más el valencianismo conmemora el 25 de abril, día por las libertades nacionales del pueblo valenciano. Así, el sábado 26 de abril, y en esta ocasión en Alicante, tendrá lugar la tradicional manifestación para reivindicar nuestra libertad como pueblo. En acabar la manifestación tendrá lugar un gran concierto en la playa del Postiguet.

Para favorecer una afluencia masiva el BLOC JOVE, en colaboración con ACPV, están organizando varios autocares para participar de las actividades programadas en Alicante. Así, por solo 10€ (5€ bus+5€ entrada concierto) las personas que lo deseen pueden acompañarnos en nuestro viaje hacia las comarcas del sur del País Valenciano.

Os proponemos varios puntos de salida para acompañarnos.

*CASTELLÓN

*SAGUNT

*GANDÍA

*CIUDAD DE VALENCIA

Para reservar vuestra plaza.... debéis hacer un ingreso de 10€ al nuestra cuenta de Bancaixa: 2077 0075 10 1100925442.

Y enviarnos un correo a info@blocjove.org Esta dirección de correo electrónica está protegida contra los robots de spam, necesitas activar Javascript para verla indicándonos:

* Fecha y hora de ingreso en la cuenta (conservad resguardo)
* Nombre y apellidos.
* Edad.
* Correo y teléfono de contacto
* Localidad desde donde queréis viajar.

Hacedlo antes del 18 de abril!!!!!

En breve recibiréis la confirmación de vuestra plaza y las indicaciones para el viaje.

Este viaje está abierto a la participación tanto de la militancia del BLOC JOVE como de todas aquellas personas simpatizantes y amigas de nuestra organización. Animáos y participad de una jornada histórica para las comarcas del sur de nuestro país en favor de la libertad del pueblo valenciano.