diumenge, 4 de maig del 2008

El BLOC vol un Consell de la Joventut a Sant Vicent del Raspeig


El BLOC de Sant Vicent lamenta l'absència d'un Consell de la Joventut de Sant Vicent en la Fira d'associacions de la Universitat d'Alacant.

El grup municipal del BLOC de Sant Vicent considera intolerable l'absència d'un Consell de la Joventut de Sant Vicent en la Fira de l'associacionisme que té lloc durant estos dies en la Universitat d'Alacant. No creuen que siga de rebut que "Consells de la Joventut d'Elx i Alacant compten amb un estand i en el cas de Sant Vicent este tipus d'organismes brillen per la seua absència".

Segons Ramon Leyda, coordinador local del BLOC en Sant Vicent, este fet "demostra el nul interés que té la regidoria de joventut de promoure un òrgan de participació, coordinació i dinamització d'activitats on tinguen com a protagonistes als propis jóvens de Sant Vicent".


Leyda conclou que "és il·lògic que un regidor de joventut no tinga com a prioritat la participació i la cooperació de les diverses sensibilitats i inquietuds del segment més jove de la població amb la creació d'un Consell de la Joventut"



El BLOC de Sant Vicent lamenta la ausencia de un Consell de la Joventut de Sant Vicent en la Feria de asociaciones de la Universitat d'Alacant.

El grupo municipal del BLOC de Sant Vicent considera intolerable la ausencia de un Consell de la Joventut de Sant Vicent en la Feria del asociacionismo que tiene lugar durante estos días en la Universitat d'Alacant. No creen que sea de recibo que "Consells de la Joventut de Elx y Alacant cuenten con un stand y en el caso de Sant Vicent este tipo de organismos brillen por su ausencia".

Según Ramon Leyda, coordinador local del BLOC en Sant Vicent, este hecho "demuestra el nulo interés que tiene la concejalía de juventud de promover un órgano de participación, coordinación y dinamización de actividades donde tengan como protagonistas a los propios jóvenes de Sant Vicent".

Leyda concluye con que "es ilógico que un concejal de juventud no tenga como prioridad la participación y la cooperación de las diversas sensibilidades e inquietudes del segmento más joven de la población con la creación de un Consell de la Joventut"