dissabte, 26 de gener del 2008

Alacant vol la TV3


Dissabte, diversos col·lectius del BLOC JOVE a les comarques del sud celebraren un dinar de germanor que va servir per programar la celebració dels congressos comarcals durant els propers mesos. Posteriorment els i les membres del BLOC JOVE, inclosa una nútrida representació de membres de la coordinadora nacional, van participar de la concentració a favor de les emissions de TV3.

L'ocasió serví per estrenar la pancarta de la campanya per l'intercanvi de freqüències dels mitjans en valencià de tot el domini lingüístic. L'organització va rebre amb sorpresa i satisfacció l'anunci d'ACPV al voltant de la tradicional celebració de la manifestació del 25 d'abril a la ciutat d'Alacant.



El Sábado, diversos colectivos del BLOC JOVE de las comarcas del sur celebraron una comida "de germanor" que sirvió para programar la celebración de los congresos comarcales durante los próximos meses. Posteriormente los y las miembros del BLOC JOVE, incluido una nútrida representación de miembros de la Coordinadora Nacional, participaron de la concentración a favor de las emisiones de TV3.

La ocasión sirvió por estrenar la pancarta de la campaña por el intercambio de frecuencias de los medios en valenciano de todo el dominio lingüístico. La organización recibió con sorpresa y satisfacción el anuncio de ACPV sobre la tradicional celebración de la manifestación del 25 de abril en la ciudad de Alicante.

1 comentari:

El ha dit...

Enhorabona per el blog, està molt currat.
Salut i anim gent!

www.blocjovecalp.blogspot.com