dilluns, 28 de gener del 2008

BLOC i BLOC JOVE insten a la regidoria de joventut a constituir “entre tots” un Consell de la Joventut en Sant Vicent del Raspeig


Leyda li recorda al regidor de joventut que les joventuts polítiques també formen part del teixit associatiu santvicenter.

El BLOC va valorar positivament que el regidor de joventut Juan José Zaplana es reunira amb representants de les entitats juvenils de Sant Vicent, encara que com indica Ramon Leyda, Coordinador Local d'esta formació, “arriba casualment després de posar damunt de la taula la proposta de constitució d'un Consell de la Joventut en la nostra ciutat”. Fet que no deixa indiferent a ningú i “gest” que s'esperava des del BLOC i el BLOC JOVE perquè segons assevera Leyda, “totes les associacions juvenils sense cap exclusió, puguem comptar en la nostra ciutat amb un òrgan democràtic de participació, d'intercanvi i de cooperació entre les organitzacions de Sant Vicent”.


En un altre orde de coses, Irene Santacreu, coordinadora local del BLOC JOVE en Sant Vicent va assegurar que “un Consell de la Joventut com el que ja tenen Elda, Asp, Ibi o Sant Joan, permetria plantejar projectes i activitats conjuntes a la joventut santvicentera, sent esta, la principal benefactora”


Leyda le recuerda al concejal de juventud que las juventudes políticas también forman parte del tejido asociativo sanvicentero.

El BLOC valoró positivamente que el concejal de juventud Juan José Zaplana se reuniera con representantes de las entidades juveniles de Sant Vicent, aunque como indica Ramon Leyda, Coordinador Local de esta formación, “llega casualmente después de poner encima de la mesa la propuesta de constitución de un Consejo de la Juventud en nuestra ciudad”. Hecho que no deja indiferente a nadie y “gesto” que se esperaba desde el BLOC y el BLOC JOVE para que según asevera Leyda, “todas las asociaciones juveniles sin ninguna exclusión, podamos contar en nuestra ciudad con un órgano democrático de participación, de intercambio y de cooperación entre todas las organizaciones de Sant Vicent”.

En otro orden de cosas, Irene Santacreu, coordinadora local del BLOC JOVE en Sant Vicent aseguró que “un Consejo de la Juventud como el que ya tienen Elda, Aspe, Ibi o Sant Joan, permitiría plantear proyectos y actividades conjuntas a la juventud sanvicentera, siendo esta, la principal benefactora”

4 comentaris:

AM@10 ha dit...

Enhorabona pel blog, seguiu així!

una abraçada ben forta des de la ciutat de València!! ;)

Amadeu Mezquida.

Nomdedéu ha dit...

bona iniciativa. Felicitats des de la Plana Alta.

Rosella ha dit...

ei compis! bona idea això del blog, així em mantidré més al dia del que passa per allà baix!
ens veiem el dia 16 febrer!
una abraçada des de l'horta!!!

Bloc Jove Mislata ha dit...

Des del BLOC JOVE de Mislata, enhorabona.
Una abraçada des de l'horta Sud i a continuar reivindicant els espais de participació per als i les joves.