dimecres, 27 de febrer del 2008

Solidaritat amb el Col-lectiu Lambda


El BLOC JOVE vol mostrar la seua solidaritat amb el Col·lectiu Lambda de Lesbianes, gais, bisexuals i transexuals front als insults i desqüalificacions vessades per Manuela Trasobares, candidata per Esquerra Unida i Republicana, als seus membres el passat diumenge durant la celebració d'un debat de polítiques LGBT a la Ciutat de València.

Des del BLOC JOVE volem fer arribar el nostre suport i reconeixement al treball que Lambda ha fet, fa i farà per la diversitat i la igualtat a la societat valenciana des de la lluita en defensa dels drets LGBT. Així mateix rebutgem l'actitud de la representant de la coalició EUiR, qui va acusar al col·lectiu de "manipuladors" i de treballar per als "partits feixistes" entre els aplaudiments de simpatitzants del seu partit. El BLOC JOVE considera que les polítiques LGBT mereixen un tractament seriós i acurat, lluny de frivolitats i ben diferent del que ha demostrat el PP amb la seua absència i la representant d'EUiR amb la seua actitud.

Podeu llegir una crònica dels fets ací.



El BLOC JOVE quiere mostrar su solidaridad con el Colectivo Lambda de Lesbianas, Gays, Bisexuales y Transexuales frente a los insultos y descalificaciones veritdos por Manuela Trasobares, candidata por Esquerra Unida i Republicana, a sus miembros el pasado domingo durante la celebración de un debate de políticas LGBT en la Ciudad de València.

Desde el BLOC JOVE queremos hacer llegar nuestro apoyo y reconocimiento al trabajo que Lambda ha hecho, hace y hará por la diversidad y la igualdad en la sociedad valenciana desde la lucha en defensa de los derechos LGBT. Asimismo rechazamos la actitud de la representante de la coalición EUiR, quien acusó al colectivo de "manipuladores" y de trabajar para los "partidos fascistas" entre los aplausos de simpatizantes de su partido. El BLOC JOVE considera que las políticas LGBT merecen un tratamiento serio y esmerado, lejos de frivolidades y muy diferente del que ha demostrado el PP con su ausencia y la representante de EUiR con su actitud.

Podéis leer una crónica de los hechos aquí.