dijous, 14 de febrer del 2008

Una iniciativa LGBT de suport a BLOC-INICIATIVA-VERDS


Un grup de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals de la ciutat de València ha creat una plataforma de suport a la diputada i cap de llista del Bloc-Iniciativa-Verds per València, Isaura Navarro, per “agraïr-li la defensa de la dignitat i els drets del nostre col·lectiu”.

De moment, els promotors han obert un espai a internet (
http://isauranavarroperladiversitat.blogspot.com ) amb l’objectiu de “recollir adhesions personals i difondre l’activitat parlamentària d’Isaura Navarro al Congrés i les reunions i propostes que està fent durant la precampanya electoral”.

El promotors de la iniciativa recorden que Navarro “s’ha caracteritzat per defensar amb totes les seues energies la dignitat i els drets de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals valencians”. Per aquesta raó, consideren que “ara toca que nosaltres, lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, li donem suport a ella perquè torne a dur al Congrés les nostres iniciatives, la nostra dignitat i els nostres somnis”.

“Aquest bloc serà una plataforma de suport a la candidatura d’Isaura Navarro, alhora que servirà per recollir totes les seues valentes intervencions sobre temàtica lgtb que ha fet durant aquests quatre anys al Congrés dels Diputats i per donar a conéixer les seues propostes de cara a la pròxima legislatura”, recorden.

En definitiva, isauranavarroperladiversitat.blogspot.com és “un lloc de trobada per tal que Isaura Navarro torne a ser l’excel—lent diputada, abanderada dels drets de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, que ha demostrat ser durant la legislatura que ara toca al seu fi”, expliquen en la bitàcola.

El bloc de suport a la candidata Isaura Navarro ha sigut creat per Sergi Campillo, activista gai i membre del Col—lectiu Lambda, i Carmen G. Hernández, coordinadora de polítiques lèsbiques de la Federació Estatal de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals d’Espanya (FELGTB) i exportaveu del Col—lectiu Lambda de València. A més, Carmen G. Hernández és la número 13 a la candidatura de la coalició Bloc-Iniciativa-Verds al Congrés per València, que encapçala Navarro.



Un grupo de lesbianas, gays, bisexuales y transexuales de la ciudad de Valencia ha creado una plataforma de apoyo a la diputada y cabeza de lista dels Bloc-Iniciativa-Verdes por Valencia, Isaura Navarro, para “agradecerle la defensa de la dignidad y los derechos de nuestro colectivo”.

De momento, los promotores han abierto un espacio en internet (http://isauranavarroperladiversitat.blogspot.com ) con el objetivo de “recoger adhesiones personales y difundir la actividad parlamentaria de Isaura Navarro en el Congreso y las reuniones y propuestas que está haciendo durante la precampaña electoral”.

Los promotores de la iniciativa recuerdan que Navarro “se ha caracterizado por defender con todas sus energías la dignidad y los derechos de lesbianas, gays, transexuales y bisexuales valencianos”. Por esta razón, consideran que “ahora toca que nosotros, lesbianas, gays, transexuales y bisexuales, le demos apoyo a ella para que vuelva a llevar al Congreso nuestras iniciativas, nuestra dignidad y nuestros sueños”.

“Este blog será una plataforma de apoyo a la candidatura de Isaura Navarro, al mismo tiempo que servirá por recoger todas sus valientes intervenciones sobre temática lgtb que ha hecho durante estos cuatro años en el Congreso de los Diputados y para dar a conocer sus propuestas de cara a la próxima legislatura”, recuerdan.

En definitiva, isauranavarroperladiversitat.blogspot.como es “un lugar de encuentro para que Isaura Navarro vuelva a ser la excelente diputada, abanderada de los derechos de lesbianas, gays, transexuales y bisexuales, que ha demostrado ser durante la legislatura que ahora toca a su fin”, explican en la bitácora.

El blog de apoyo a la candidata Isaura Navarro ha sido creado por Sergi Campillo, activista gay y miembro del Col—lectiu Lambda, y Carmen G. Hernández, coordinadora de políticas lésbicas de la Federación Estatal de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales de España (FELGTB) y exportavoz del Col—lectiu Lambda de Valencia. Además, Carmen G. Hernández es la número 13 en la candidatura de la coalición Bloc-Iniciativa-Verds al Congreso por Valencia, que encabeza Navarro.