dimarts, 25 de març del 2008

El BLOC JOVE denuncia la manca de suport de l´Ajuntament de Sant Vicent a la Pilota Valenciana


El grup municipal del Bloc de Sant Vicent considera que el foment de l'esport és fonamental per a la ciutat. Tant per la importància que té l'esport en la salut com "pel suport que han de tindre els esportistes per a portar a Sant Vicent al més alt possible de l'esport d'elit", segons Ramon Leyda, coordinador local del Bloc en Sant Vicent del Raspeig.

A més, Leyda també es va referir a la situació que viu el món de la pilota valenciana en el municipi. "És lamentable que l'equip de pilota no compte amb un trinquet, com el té el poble d'El Campello. Hem de potenciar el futbol, el basquetbol, l'hoquei patins", va assegurar.

D´altra banda va criticar que "no és suficient tallar un carrer un diumenge i donar quatre duros per a sufragar alguns gastos en roba esportiva. Cal promocionar el nostre esport".


El grupo municipal del Bloc de San Vicente considera que el fomento del deporte es fundamental para la ciudad. Tanto por la importancia que tiene el deporte en la salud como "por el apoyo que han detener los deportistas para llevar a San Vicente a lo más alto del deporte de élite", según Ramon Leyda, coordinador local del Bloc en San Vicente del Raspeig.

Además, Leyda también se refirió a la situación que vive el mundo de la pilota valenciana en el municipio. "Es lamentable que el equipo de pilota no cuente con un trinquet, como lo tiene el pueblo de El Campello. Hemos de potenciar el fútbol, el baloncesto, el hockey patines", aseguró.

Por otro lado criticó que "no es suficiente cortar una calle un domingo y dar cuatro duros para sufragar algunos gastos en ropa deportiva. Hay que promocionar nuestro deporte".

Notícia publicada en el Información i Las Provincias.

1 comentari:

Fajardo ha dit...

Bo, passava per ací per a fer acte de presència i preguntar com van les coses per la comarca. A veure si movem el blog!