dijous, 14 de febrer del 2008

Jornada Nacional del Bloc Jove a Alacant


El proper dissabte 16 de Febrer celebrarem una jornada intensa d´activitats a Alacant que començarà a les 13h amb una acció al Castell de la Ciutat on reclamarem que s´exhibisca la Senyera oficial del País Valencià (en l´actualitat només hi oneja l´espanyola). Aprofitarem l´estança al Castell per a dinar tots i totes a l´aire lliure.

Per la vesprada, celebrarem la primera Assemblea Nacional de l´any que tindrà lloc a les 17:30h a la Seu Universitària situada al carrer Ramon i Cajal, número 4 (pregunteu pel Parc de Canalejas).

En finalitzar se n´anirem de sopar per tal de començar la part més festiva de la jornada a la capital de L´Alacantí que comptarà amb un Concert de Música en Valencià en el Casal Jaume I d´Alacant. (Carrer d´Elda, 17.)

Esperem que vos animeu a participar en esta completa jornada que servirà per a escalfar motors de cara a la campanya electoral del BLOC JOVE.



El próximo sábado 16 de Febrero celebraremos una jornada intensa de actividades en Alacant que comenzarán a las 13h con una acción en el Castillo de la Ciudad donde reclamaremos que ondee la Senyera oficial del País Valenciano (en estos momentos solo se encunetra la española). Aprovecharemos la estancia en el Castillo para comer todos y todas al aire libre.

Por la tarde, celebraremos la primera Asamblea Nacional del año que tendrá lugar a las 17:30h en la Sede Universitaria situada en la calle Ramon y Cajal, número 4 (preguntad por el Parque de Canalejas).

Al finalizar nos iremos de cena para empezar la parte más festiva de la jornada en la capital de L´Alacantí que contará con un Concierto de Música en Valenciano en el Casal Jaume I d´Alacant. (Calle Elda, 17).

Esperamos que os animeis a participar en esta completa jornada que servirá para calentar motores de cara a la campaña electoral del BLOC JOVE.

1 comentari:

Rosella ha dit...

veig que el vostre blog va agafant forma... ens veiem el dissabte!